19 may 2010

Immortals, sans i perfectes. Doctor Macip


El passat dia 5 de maig, els alumnes de primer de batxillerat van assistir a la conferència de Doctor Macip que va tenir lloc a la Universitat de Vic. La conferència es va iniciar a les dotze en punt. Va comptar amb la presència de l’il•lustre científic, el director de la politècnica i la cap d’estudis de la mateixa universitat.
L’acte va començar amb la presentació de la Universitat i les seves tertúlies de literatura científica per part del director de la politècnica. Seguidament, la cap d’estudis va presentar al conferenciant, el Doctor Macip que tal com va explicar, dirigeix la investigació sobre els mecanismes de la mort cel•lular en l'àmbit del càncer i l’envelliment a la Universitat de Leicester (Gran Bretanya). Igualment al llarg de la conferència va presentar un dels seus llibres més coneguts: Immortals, sans i perfectes. Tal com va esmentar el conferenciant, el llibre tracta de la situació actual de la biomedicina, fent referència a diferents aspectes d’aquesta, com per exemple: L’era post-genòmica, clonació i cèl•lules mare, la cura del càncer i el camí cap a l’eterna joventut.
L’acte va finalitzar a la una del migdia, amb una ronda de precs i preguntes i amb l’agraïment de la mateixa universitat per l’assistència a l’acte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario