24 ene 2010

Visita als estudis de TV3


El passat dijous 17 de desembre de 2009 els alumnes de l’assignatura de ciències de la informació de 1er de batxillerat, van fer una sortida als estudis de televisió de tv3.



Van sortir de l’estació d’autobusos de Vic pocs minuts després de dos quarts de nou del matí, l’autobús va fer una aturada a l’àrea de servei de l’entrada de Barcelona, on els alumnes van tenir temps d’esmorzar i anar als serveis.
Finalitzada aquesta aturada, van reprendre el camí fins arribar a Sant Joan d’Espí espai on es troben els estudis.
Seguidament es va dur a terme una visita guiada on es va poder veure diferents espais i platós on es realitzen diversos programes i feines dins els estudis.
El primer que es va visitar, va ser la sala de redacció, en la qual no s’hi va poder entrar per qüestions de treball, seguidament el plató dels telenotícies on ens van explicar el funcionament d’aquest programa. A continuació la guia, va mostrar als estudiants un magatzem on es grava l’espai televisiu sobre esports igualment que el programa els Matins dirigit per Josep Cuní, tot hi això no s’hi va poder accedir degut a qüestions d’horaris de gravació. Seguidament, la guia, va conduir al grup classe a visitar les unitats mòbils, és a dir, els cotxes, camions i furgonetes que utilitza l’equip de tv3 per a moure’s generalment per Catalunya i per poder informar de les notícies més importants a la població catalana. La visita va continuar al magatzem de fusteria, pintura i restauració del decorat i al mateix espai, dins una sala, es va poder accedir al programa “Cuines” i al programa “Divendres” on es va poder fer de públic mentre la guia explicava varies qüestions. Un cop acabada la visita pels baixos, els alumnes es van dirigir a les sales de vestuari, maquillatge i caracterització on es van poder veure diferents tipus de vestuari, perruques i fotografies de personatges coneguts per tothom especialment les caracteritzacions dels programes “Crackòvia” i “Polònia”, va ser en aquest punt quan la visita es va donar per acabada i es va concloure amb una visita per l’exterior dels estudis. Finalment els alumnes van passar a recollir un obsequi i es van dirigir cap al bus de retorn a Vic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario